Bogdag i Åby
Bogdag i Åby

Gik du glip af Bogdag på Åby Bibliotek? – Se alle forfattersamtalerne på litteratursiden

Af Anonym (ikke efterprøvet)
12.11.20
Iben Mondrup, Stine Askov, Martin Glaz Serup, Jens Folmer Jepsen, Annette Bjergfeldt, Victor Boy Lindholm og Morten Leth Jacobsen. Bogdag i Åby var fyldt med spændende og underholdende samtaler om traumer, udvikling og humor i litteraturen. Du kan se eller gense samtalerne på Litteratursiden til og med den 20. november.

Lørdag den 7. november blev Bogdag i Åby afholdt, hvor en perlerække af forfattere kom og fortalte om deres aktuelle bøger. Det var en dag i læselystens og litteraturkærlighedens ånd, og til og med den 20. november kan du  se eller gense det hele på Litteratursiden.

Du kan blandt andet opleve Annette Bjergfeldts underholdende fortælling om, hvordan begivenheder og inspiration fra hendes eget liv er blevet til den magiske roman Højsangen fra Palermovej. Eller høre Victor Boy Lindholm læse op fra sin digtsamling Jeg slæber lungerne som en vægt og fortælle om både det stærke og det skrøbelige i hans digtning. Både Stine Askov og Iben Mondrup fortæller om børn, der er nødt til at være voksne tidligt, på to vidt forskellige måder, i henholdsvis Katalog over katastrofer og Tabita. For de historisk interesserede graver Morten Leth Jacobsen ned i hvordan han endte med at skrive om den historiske person Drakenberg, mens Jens Folmer Jepsen diskuterer hjemløsheden i ikke at vide hvem man er i romanen Leroy og Lise. Sidst men ikke mindst kan du opleve Martin Glaz Serup tale om poesien og livet i øvrigt, samt oplæsning fra hans digtsamling Uendelige Sommer

Så sæt dig godt til rette med en god kop te og se hele dagen, eller find samtalen med din yndlingsforfatter. Nedenfor kan du se, på hvilket tidspunkt i streamingen, de forskellige samtaler starter.

Jens Folmer Jepsen: 0.55.03

Annette Bjergfeldt: 1.36.55

Morten Leth Jacobsen: 2.17.16

Martin Glaz Serup: 2.59.00

Victor Boy Lindholm: 3.57.21

Iben Mondrup: 4.36.59

Stine Askov: 5.17.09

Jens Folmer Jepsen til Bogdag i Åby Annette Bjergfeldt til Bogdag i Åby Morten Leth Jacobsen til Bogdag i Åby Martin Glaz Serup til Bogdag i Åby Victor Boy Lindholm til Bogdag i Åby Iben Mondrup til Bogdag i Åby Stine Askov til Bogdag i Åby

Materialer