Nyhedsbreve fra Aarhus Bibliotekerne

Aarhus Bibliotekerne tilbyder en række forskellige nyhedsbreve, med aktuelle temaer, kommende arrangementer, nye materialer og inspiration til læsning. Tilmeld dig nedenfor.

Nyhedsbrev fra Dokk1 
Vores nyhedsbrev giver dig information om aktiviteter, arrangementer og events på Dokk1. Nyhedsbrevet indeholder oversigt over den kommende måneds arrangementsprogram, og der vil både være aktiviteter for voksne og aktiviteter for familier og børn. Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev fra Famlier og Børn
Aarhus Bibliotekernes nyhedsbrev til børnefamilier. Få sprogtips, anbefalinger af nye bøger og smagsprøver på aktiviteter for de 0-7 årige. Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Nyhedsbrev fra Litteraturklubben
Aarhus bugner hvert år af litterære arrangementer, og hvis du ligesom os er vilde med forfattermøder, bogreceptioner og andre litteraturoplevelser, så er Litteraturklubben i Aarhus helt sikkert noget for dig. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret på aktuelle litterære arrangementer, gode tilbud, anbefalinger og muligheden for at vinde bøger og billetter til vores arrangementer. Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Nyhedslisten
Nyhedslisten er en ugentlig oversigt over bibliotekernes nyindkøb i de forløbne 7 dage. Den omfatter både nye titler og genudgivelser fordelt på udvalgte emneområder. Skræddersy din nyhedsliste indenfor de områder du interesserer dig for. Din personlige nyhedsliste får du tilsendt pr. email en gang om ugen.
Tilmeld dig nyhedslisten her.