Nyhedsbreve

Aarhus Bibliotekerne tilbyder en række forskellige nyhedsbreve, med aktuelle temaer, kommende arrangementer, nye materialer og inspiration til læsning.

Nyhedsbrev fra Aarhus Bibliotekerne

Nyhedsbrevet giver dig tips til dit næste lån og holder dig opdateret om arrangementer på vores 18 biblioteker, herunder bogsalget. Du orienteres desuden om opdateringer på hjemmesiden og i appen ’Biblioteket’, så du altid er godt klædt på til at benytte Aarhus Bibliotekerne – både til fysisk og digitalt brug. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Nyhedsbrev fra Dokk1 

Med dette nyhedsbrev får du månedligt information om aktiviteter, arrangementer og events på Dokk1. Nyhedsbrevet indeholder en oversigt over den kommende måneds program, hvori der er aktiviteter for både voksne, familier og børn.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Nyhedsbrev fra Familier og Børn

Aarhus Bibliotekernes nyhedsbrev til børnefamilier. Få sprogtips, anbefalinger af nye bøger og smagsprøver på aktiviteter for de 0-12 årige. Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Nyhedsbrev fra Litteraturklubben

Aarhus bugner hvert år af litterære arrangementer, og hvis du ligesom os er vilde med forfattermøder, bogreceptioner og andre litteraturoplevelser, så er Litteraturklubben helt sikkert noget for dig. Med dette nyhedsbrev kan du også få mulighed for at vinde bøger og billetter til vores arrangementer. Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Nyhedsbrev fra LiteratureXchange

Tilmeld dig dette nyhedsbrev fra litteraturfestivalen, LiteratureXchange, og modtag informationer om festivalen, forfattere, temaer, giveaways og meget mere - direkte i din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Nyhedslisten

Nyhedslisten er en ugentlig oversigt over bibliotekernes nyeste indkøb fra den forløbne uge. Den omfatter både nye titler og genudgivelser fordelt på udvalgte emneområder. Skræddersy din nyhedsliste indenfor de områder, du interesserer dig for. Din personlige nyhedsliste får du tilsendt pr. email hver søndag.

Tilmeld dig nyhedslisten her. 

Andre relevante nyhedsbreve

Litteratursiden

Den landsdækkende side om litteratur, Litteratursiden.dk, tilbyder også et nyhedsbrev. Tilmeld dig her.