Prisvindende debutfilm

Af Anonym (ikke efterprøvet)
24.04.17
Rasmus Heisterbergs debutfilm 'I blodet' er et gribende drama om overgangen fra den svære ungdom til at blive voksen med det ansvar der følger med, og samtidig et stemningsfuldt storbyportræt af København. Filmen fik tidligere i år Bodilprisen for Bedste film samt Robert-prisen for Årets børne- og ungdomsfilm.

Ny webplayer, Airplay og Chromecast forsinket. Leverandøren har mødt en del uforudsete tekniske udfordringer med at udvikle en ny player og nye apps til Filmstriben. Der arbejdes på højtryk for at få den nye løsning klar og det forventes at den nye løsning er klar i slutningen af maj. 

I blodet
Spillefilm, 1t 40min
Danmark, 2016 / drama, kærlighed

Det er sommer i København. Varme dage, lyse nætter. Fester, flirt og ingen forpligtelser. Simon læser medicin, og sammen med vennerne udlever han 20’ernes endeløse fest. Druk, musik, sex og cykelture hjem over Dronning Louises Bro i solopgang – og i morgen gør de det hele om igen. Men rastløshed og uro ulmer. Drømme brister, forelskelse gør ondt og venskaber sættes på prøve. Mens kammeraterne så småt begynder at tage fremtiden alvorligt, har Simon svært ved at slippe sommerens rus og træffe de valg, der hører voksenlivet til. ’I blodet’ er en intens fortælling om at finde sin identitet og samtidig et råt og kærligt storbyportræt af København.

 

Materialer