Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film til weekenden – poetisk og smuk animationsfilm

Irske Tomm Moore har i sin karriere som instruktør af animationsfilm, brugt den rige irske folklore som inspiration til sine film. Det er også tilfældet i dagens anbefaling Sangen fra havet (2014)

10-årige Ben bor med sin far og lillesøster på en lille ø i det irske hav, hvor hans far passer fyrtårnet. Bens mor forsvandt for 6 år siden, da hans lillesøster blev født.
Livet er ikke let. Bens far er ulykkelig, lillesøster Saoirse kan ikke tale og farmor vil have børnene væk fra øen. Da det viser sig Saoirse er en Selkie (en sæl, der har transformeret sig til et menneske) og tiltrækker sig opmærksomhed fra feernes verden, må Ben drage ud på farefuld færd for at redde sin søster.

En meget fin animationsfilm for hele familien. Den eventyrlige historie går godt i spænd med den flotte håndtegnede animation.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredagsanbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer