Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Stærkt norsk drama

Dagens anbefaling er et stilfærdigt, men stærkt drama. Om sorg, mistro, skam og skyld. Norske Dag Johan Haugeruds Barn (2019)

Filmen undersøger de dramatiske følgere af en tragisk begivenhed. I en forstad til Oslo sker der en ulykke i et frikvarter. 13-årige Lykke, datter af en fremtrædende socialdemokrat, skader klassekammeraten Jamie, som er søn af en højrefløjspolitiker. Da Jamie senere dør af sine skader, er det svært at få et klart billede af hvad der faktisk skete. Var det bare uskyldig leg?
Liv, skolens rektor, og Jamies fars hemmelige kæreste, kæmper for at holde situationen under kontrol og finde den rette respons til de mange følelser og konflikter, der bryder ud. Men da deres forhold ikke længere kan holdes hemmeligt, reagerer omverden med mistro og forargelse.
Hvordan kunne noget så forfærdeligt ske, og hvordan skal livet kunne fortsætte bagefter?

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben
 

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredagsanbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på https://www.aakb.dk/section/film

Materialer