Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film til weekenden – fra Wulffmorgenthaler-universet

I påske er det tid til en film alle kan se sammen – som ikke er kedelige. Og kedelige er Mugge i hvert fald ikke. Dagens anbefaling er anden film om Mugge: Mugge & hans mærkelige hjerne (2022)

Mugge er stadig glad, optimistisk og helt vanvittig. Da han starter i skole igen efter sommerferien, er der kommet en ny leder. Skoleleder vil have alle børne putter i kasser, men Mugge passer ingen steder. Det bliver besluttet, at Mugge må gå klassen om. Men det finder Mugge sig ikke i. Han laver sin egen skole, for andre med mærkelige hjerner, der ikke passer i kasser.

Som altid med Wulffmorgenthaler er der masser af sort humor og vanvittige karakterer. Og den stærke kamp for de skæve eksistenser, der ikke passer i samfundets kasser.

Se en trailer til filmen
 

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer