Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film til weekenden – politisk thriller

George Clooney brugte mange år i dårlige film og tv-serier, før han fik sit gennembrud i hospitalsserien Skadestuen (ER). Han omsatte hurtigt sin skuespilsucces, til en mulighed for at indstudere spillefilm. Siden debuten i 2002 er det blevet til 9 spillefilm, af varierende kvalitet. En af de vellykkede er dagens anbefaling Kamæleonen (2011)

Den unge pressemedarbejder Stephen Meyers har talent og ambitioner om at arbejde sig op i guvernør Mike Morris kampagne. Morris er tæt på at blive den demokratisk præsidentkandidat. Filmen forgår under de sidste dage før et afgørende primærvalg i Ohio. Her må både Meyers og Morris træffe svære beslutning om, hvor langt de vil går for en sejr.
Ryan Gosling, Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti og George Clooney selv spiller hovedrollerne.

En mørk thriller om politisk magtspil og korruption. Med gode twist og skuespilpræsentationer.

Se en trailer til filmen

 

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer