Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – en slags komedie om at få kræft

Adam Lerner er 27 og har et godt arbejde, en smukke kæreste og gode venner. Alt det vendes der op og ned på, da han bliver diagnosticeret med en alvorlig kræftsygdom (på internettet gives en overlevelsesrate på 50%). Forholdet til hans familie, kæreste og bedste ven sættes alle under pres, og ikke alle forhold kan klare presset fra en mulig dødsdom.
Manuskriptforfatteren Will Reiser byggede 50/50 på hans egen kamp mod kræft, som 25 årig. Filmen er instrueret af Jonathan Levine og Adam spilles af Joseph Gordon-Levitt. Seth Rogen, Anna Kendrick og Anjelica Huston medvirker også.

50 / 50 - Official Trailer [HD]

Se filmen på filmstriben.

 

D. 10. januar ​åbnede Filmstribens nye hjemmeside officielt fjernleje.filmstriben.dk.

Der er også en ny  iOS app "Filmstriben Next". De gamle apps "Filmstriben I lænestolen" og "Filmstriben På biblioteket" virke ikke efter den 10. januar (en infotekst i de gamle apps vil henvise til den nye app).

Filmstriben understøttes på nuværende tidspunkt ikke på Android-platforme, men DBC forventer i første kvartal 2017 at lancere en Android-app med bl.a. Chromecast-funktionalitet, samtidig med at Airplay tilføjes i iOS-appen.

Samtidig forventes en ny HTML5-baseret web-player lanceret til erstatning af Silverlight-playeren, hvilket vil gøre det muligt at benytte Filmstriben i alle browsere.

 

 

 

Materialer