Halloween - fester, pynt og uhyggelige historier

08.10.21
Få den (u)hyggeligste Halloween! Lav dit eget pynt, planlæg en uhyggelig fest med klam mad og få styr på traditionerne med disse bøger.

Mørket begynder at sænke sig, vinden suser i træerne og årets uhyggelige højtid, Halloween, nærmer sig.

En oplagt mulighed for at sætte sig sammen og skabe de mest skræmmende kreationer.

I bogen "135 uhyggelige skabeloner" er der skabeloner i flere sværhedsgrader, så her er pynt for både små og store. Børn helt ned til 3 år kan med voksenhjælp fremstille spøgelser, græskar, flagermus og andet pynt af papir og karton. 

Bogen "Sådan bliver du en tjekket zombie" er en genial zombie-håndbog til børn fra 6 år der vil have styr på zombiemoden. Bogen indeholder tips og tricks til, hvordan man skal klæde sig, hvad man skal spise og hvordan man skal opføre sig for at være en smart zombie. 

Til begynderlæsere fra 6-8 år er der to letlæsnings bøger om Halloween: "Halloween" i letlæsningsserien Faktisk og "Halloween" i letlæsningsserien Første Fakta. Begge bøger fungerer også godt som højtlæsning for det store børnehavebarn, der er nysgerrig på, hvad det der med græskar og Halloween går ud på. 

Endeligt kan du finde forskellige bøger med skræmmende historier og inspiration til festplanlægning, ansigtsmaling og opskrifter på uhyggelig mad til Halloween festen. Koge-og idébogen "Uhyggelige fester" giver inspiration til pynt, mad og udklædning og her kan børn fra 5-10 være med.

Reserver bøgerne fra listen herunder

Oprindeligt skrevet af Københavns Biblioteker.

Materialer