Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – kinesisk katastrofefilm

I 1976 døde mere end 250.000 mennesker i Tangshan-jordskælvet i Kina. Denne katastrofe danner baggrunden for Feng Xiaogangs 2010 film Efterskælv.

Li Yuanni bor med sin mand og deres to børn, drengen Da og pigen Deng som er tvillinger, i en lille lejlighed i Tangshan. Den nat jordskælvet pludselig bryder ud, er forældrene ikke hjemme. Li Yuannis mand bliver dræbt i skælvet. Begge børn bliver fanget i murbrokkerne og i et hjerteskærende valg, da begge børn ikke kan reddes, vælger hun at redde Da.
Men mirakuløst overlever Deng også. Hun vågner op mellem de døde og da alle mener hun må være forældreløs, bliver hun bortadopteret til et par i Beijing.

En stor spektakulær katastrofefilm, der ikke er lavet i USA. Med en hjertegribende historie og flotte visuelle effekter. 

Aftershock - Trailer

Se filmen på filmstriben.

D. 10. januar ​åbnede Filmstribens nye hjemmeside officielt fjernleje.filmstriben.dk.

Der er også en ny  iOS app "Filmstriben Next". De gamle apps "Filmstriben I lænestolen" og "Filmstriben På biblioteket" virke ikke efter den 10. januar (en infotekst i de gamle apps vil henvise til den nye app).

Filmstriben understøttes på nuværende tidspunkt ikke på Android-platforme, men DBC forventer i slutningen af april at lancere en Android-app med bl.a. Chromecast-funktionalitet, samtidig med at Airplay tilføjes i iOS-appen.

Samtidig forventes en ny HTML5-baseret web-player lanceret til erstatning af Silverlight-playeren, hvilket vil gøre det muligt at benytte Filmstriben i alle browsere.

Materialer