LitX læser sammen
LitX læser sammen

LitX læser sammen!

14.02.24
Er du en del af en læsekreds/bogklub, eller kender du nogen, der er det? Så vil vi gerne invitere jeres læseklub til at deltage i LitX Læser Sammen - en spændende læseoplevelse, der leder op til årets internationale litteraturfestival, LiteratureXchange, som finder sted den 19.-23. juni 2024 i Aarhus.

Læs med LiteratureXchange

I løbet af marts, april og maj læser vi tre bøger skrevet af forfatterne Thomas Korsgaard, Judith Hermann og Sara Rahmeh, som I kan opleve på LiteratureXchange til sommer. Man læser bøgerne i sin læsekredse, og hver måned inviterer vi en ekspert på forfatterskabet eller et af bogens temaer til FO-Aarhus for at gøre os klogere på bogen. I får også en læseguide med spørgsmål til jeres møder i læsekredsen som en inspiration til at tale om bøgerne. I bestemmer selv, om I vil være med til at læse alle tre eller kun nogle bøgerne, og vi kan hjælpe med lokaler, hvis I mangler et sted at mødes. Kontakt os på litx@litteraturen.nu for mere information.

Månedlige arrangementer med oplæg

Den sidste onsdag i marts, april og maj inviterer LiteratureXchange alle deltagende læsekredse til et arrangement hos FO-Aarhus, hvor en ekspert vil give perspektiver på månedens forfatter og tema. Dette er også en mulighed for at mødes på tværs af læsekredse til en snak om bøger og læsning. Arrangementerne foregår i Stiften Lounge hos FO-Aarhus. Adresse: FO-Byen – Stiften Lounge, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C.

Eksklusive Rabatter

20 % rabat på de tre bøger i boghandelen Kristian F. Møller i Aarhus 50 % rabat på billetter til de månedlige arrangementer i FO-Aarhus i marts, april og maj 50 % rabat på billetter til arrangementer med de tre forfattere under LiteratureXchange 2024

Tilmeld jeres læseklub nu

Send en mail til litx@litteraturen.nu for at tilmelde jeres læseklub og angiv kontaktperson for læseklubben + mailadresse læseklubbens navn og antal deltagere samt navn på alle deltagere om I ønsker at deltage i månedsarrangementerne og i så fald hvilke. Billetprisen pr. arrangement er 25 kr. pr. person inkl. kaffe og kage (almindelig billetpris: 50 kr.)

Materialer