Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Islandsk natur i billedet

Islanske Hlynur Pálmason laver flotte kunstneriske film (Vinterbrødre), ofte med naturen som med- og modspiller. Det ser vi også dagens anbefaling Vanskabt land (2022)

Vi er i Island i slutningen af det 19. århundrede. Den unge danske præst Lucas, spillet af Elliott Crosset Hove, udsendes til en fjerntliggende del af Island for at bygge en kirke. Med sig har han sit kæreste eje, et omfangsrigt fotoudstyr. Faktisk virker det til at fylde mere for Lucas, at tage billeder af egnen og menneskene, end at få bygget kirken. Det er en hård og strabadserende rejse gennem Islands golde natur.
Og Lucas begynder at miste forbindelsen med sin egen virkelighed, mission og moral.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredagsanbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer