Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – kortfilm til 0 point

Hver måned stiller filmstriben en ny film til rådighed for 0 point. I maj er det dansk-franske Caroline Sascha Cogez kortfilm Lulu (2014), dagens anbefaling.

Lulu elsker Henrik, en af de største kunder i hendes galleri. Henrik er dog stadig gift med Sophia, men klar til en ny start med Lulu og inviterer hende med til sit gods i Frankrig. Idyllen bliver dog hurtigt forstyrret af Henriks søn David, der uventet dukker op, på læseferie fra sin kostskole. David higer efter sin fars anerkendelse og snart er Lulu og David i en kamp om den samme mands kærlighed. Og for at blive set som dem de er.
Bl.a. medvirker Jens Jørn Spottag og Ellen Hillingsø

Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film