Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – film fra verdens ende

Dagens anbefaling er noget så eksotisk som en film fra Bhutan: Skolen ved verdens ende (2019)

Den unge Ugyen vil gerne være musiker i et moderne land: så han drømmer om at rejse til Australien og væk fra Bhutan. Mens han venter på sit visum og stadig mangler et år af sin læreruddannelse, bliver han sendt til landsbyen Lunana, som byens eneste lærer. Lunana er en meget lille landsby (56 indbygger) otte dages fodrejse fra hovedstaden. Nok meget tæt på det sidste sted Ugyen ønsker at være. Men der er meget ivrige børn at undervise, en smuk natur og en vis livsvisdom, som Ugyen kan lære af.
Oscar nomineret Bhutansk film. Smuk filmet i et fantastisk Bhutansk landskab. Den kendte historie om at søge efter et formål i livet, ærligt og hjertevarmt fortalt. Fra et meget fremmet land, men en universel fortælling.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer