Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – til at tænke over

Svenske Ruben Östlund har haft stor succes med sine mørke og humoristiske film om mennesker i den moderne verden, som gang på gang skaber deres egne problemer. Hans internationale gennembrud kom med dagens anbefaling Force majeure (2014)

En svensk familie (far, mor og to børn) tage på skiferie i Alperne. På anden dagen oplever de en lavine, der et øjeblik, virker ude af kontrol. I det øjeblik er mandens reaktion helt anderledes end familien havde vente. Det udløser en krise i familien.
Et både humoristisk og dramatisk kig på kernefamilien, og hvad der kan ske når et medlem ikke lever op til de forventninger familien stiller.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer