Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – god afslutning af vinterferien

Makkerparret Wikke-Rasmussens nyeste familiefilm Gooseboy (2019) er dagens anbefaling. Som altid i en Græsted Film & Fjernsyns produktion er der skøre optrin, mærkelige hjertevarme figurer og masse af musik.

Viggo bruger alt sin tid på at spille VR-spillet Gooseboy. Men da en gås flyver ind i hans vindue, brækker sin vinge og ovenikøbet slår hovedet, så meget den nu kan tale, ændre alt sig. Viggo må forlade spillet og begive sig ud i den virkelige natur, for at hjælpe Nissemand, som gåsen hedder, tilbage til sin flok. Det bliver en begivenhedsrig rejse.
Wikke og Rasmussen medvirker selv og for selskab af bl.a. Szhirley, Caroline Henderson, Søren Malling, Rasmus Bjerg, Ulrich Thomsen og Mads Geertsen (Onkel Reje) ligger stemme til Nissemand.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/film

Materialer