Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – finurlig norsk hævndrama

Norske Hans Petter Morland laver film med action, vold, blodig hævn, nordisk velfærd og megen humor. Også i dagens anbefaling Kraftidioten (2014)

Stellan Skarsgård spiller hovedrollen som Nils, en fuldt integreret svensk sneplovskøre i de norske fjelde. Han lever et lykkeligt liv, til den dag hans søn findes død af en overdosis. Men Nils er overbevist om hans søn er blevet myrdet og med hjælp fra sin bror, som har forladt forbryderlivet, finder han frem til gangsterbossen Greven, som kan være den skyldig. Nu vil Nils have hævn. Men Greven er svær at komme tæt på. Så Nils må starte med hans bandmedlemmer. Greven tror det er hans konkurrent den serbiske mafioso Papa, der myrder hans folk. Og et blodigt opgør mellem de to grupper går i gang. Imens fortsætter Nils sin mission og snart hober ligene sig op.
En voldelig, blodig, underfundig og meget morsom norsk actionfilm.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film