Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – hygge til efterårsferien

Bjørnen Paddington oplevede verden for første gang 1958 da Michael Bond udgave A Bear Called Paddington. Inden Bonds død i juni 2017, blev det til 27 bøger om Paddington. I alt har serien solgt over 35 millioner bøger, og er blevet oversat til mere end 40 sprog. Der er gennem tiden blevet lavet 3 forskellige tv-serier om Paddington, hvor flere har været vist på dansk tv.
Dagens anbefaling er nyeste version af historien om Paddington, en spillefilm fra 2014. Bjørnen er nu en CGI-figur, der interagere med virkelige skuespiller.

Fra dybt i Perus jungle ankommer en bjørn til London. Han træffer familien Brown, som er meget overraskede over at møde en talende bjørn, lader ham følge med dem hjem og giver ham navnet Paddington, efter stationen hvor de mødtes.
Men det er svært at have en marmelade elskende, nysgerrig og temmelig uheldig bjørn boende. Især da en ond Konservator også vil have fingere i Paddington. Bl.a. medvirke Nicole Kidman, Hugh Bonneville, Sally Hawkins og Peter Capaldi.
Filmen har naturligvis dansk tale og hygge til hele familien.

Paddington (Official Trailer)

Se filmen på filmstriben.

Følg bibliotekar Mette Kirkegaard Jensens anbefalinger af film og få en advis på "Min konto", når der er nyt. Det er en del af de nye muligheder der er kommet på aakb.dk, læs mere om det her.

Filmstriben kan nu ses med alle browsere. Du kan anvende Google Chrome, Firefox, Edge og Safari. (Internet Explorer anbefalers ikke.)

Materialer