Se livestream med Jonas T. Bengtsson

Af Anonym (ikke efterprøvet)
14.05.21
Se eller gense forfattermødet med Jonas T. Bengtsson. Sendt direkte fra Dokk1 d. 12. maj 2021.

Klik på billedet for at (gen)se forfattermødet. Det starter efter cirka 19 minutter. OBS. der kommer et lille lydproblem under introen, men det bliver hurtigt fikset.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

 

Kort om romanen

Danny, Malik og Christian er alle tre vokset op i den samme betonblok i Københavns nordvestkvarter. De var engang bedste venner, men mens Danny kun er blevet mere kriminel, har Christian og Malik skiftet spor. Christian er blevet politimand og villaejer med kone og børn i Kastrup, og Malik læser til tandlæge og hjælper til i sin fars restaurant.

Fra blokken er en gribende historie om venskabmellem tre unge mænd, der har samme afsæt i livet, men er gået hver deres vej.

Kort om forfatteren

Jonas T. Bengtsson (f. 1976). Debuterede i 2005 med Aminas breve, som vandt BG Banks Debutantpris. Han slog for alvor igennem med romanen Submarino (2007) og har siden udgivet romanerne Et eventyr (2011) og Sus (2017). Jonas har modtaget flere priser for sit forfatterskab, heriblandt PO Enquist Prisen og Martin Andersen Nexø Prisen. Hans bøger er udgivet i over 20 lande, og både Submarino og Aminas breve er filmatiseret.

Online-arrangementet består af oplæsning fra romanen, samtale mellem forfatteren og litteraturformidler Daniel Boysen samt spørgsmål fra publikum.

Materialer