Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Fransk take på en Hollywood musical

Franske Leos Carax laver eksperimenterende film med en poetisk åre. Hans første engelsktalende film er en musical og dagens anbefaling, Annette (2021)

Carax udviklede filmen med brødreduoen Sparks, som først havde skrevet historien og musikken som et concept album. Adam Driver og Marion Cotillard spiller hovedrollerne. Driver er en standupkomiker og Cotillard en operasanger, der forelsker sig, bliver gift og får en datter. Datteren vender dog op og ned på deres liv.
En film om kærlighed, ambitioner, hævn, og bestemt ikke som andre musicals. Carax eksperimenterende og magiske stil, en meget opfindsom iscenesættelse og gode skuespil præstationer, når sammen til en stærk filmoplevelse

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredagsanbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer