Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Julemanden, hans kone, en forbyttet baby og elver

I år kan man på TV2 gense julekalenderen Tvillingerne og julemanden med Lars Hjortshøj i rollen som Julemanden (eller Nicolas). Denne er en forsættelse til julekalenderen Ludvig og julemanden og blev efterfulgt af dagens anbefaling Emma og julemanden – Jagten på elverdronningenshjerte, fra 2015. Så kan du ikke få nok af Lars Hjortshøj som Julemanden er her mere.

Emma på 11 år, har en store fantasi og tror på både feer, elver og julemanden. På vej til Rigshospitalet med sin fødende kone Julie, må Nicolas nødlande på Emmas tag. Ned gennem Emmas skorsten kommer nu Nicolas, Julie og deres nyfødte baby.
Men den nye babylykke bliver snart ødelagt, for Julemandens baby er blevet forbyttet med en elverunge. Og det rigtige barn bortført til Elverriget af den onde Elverdronning. Emma må rejse med Nicolas og Julie i jagten på deres barn og elverdronningenshjerte.

Se en trailer til filmen

Se filmen på Filmstriben

 

Følg bibliotekar Mette Kirkegaard Jensens anbefalinger af film og få en advis på "Min konto", når der er nyt. Det er en del af de nye muligheder der er kommet på aakb.dk, læs mere om det her.

Filmstriben kan nu ses med alle browsere. Du kan anvende Google Chrome, Firefox, Edge og Safari
(Internet Explorer anbefalers ikke.)

Materialer