I skyggen af sin dominerende far åbner gourmetkokken Magne vegetarrestauranten Oldenberg. Men kan de høje ambitioner om michelinstjernerne kombineres med kærligheden?
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Sprog
dansk
Emneord
ISBN
9788740036893
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2019)
Omfang
427 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
voksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Vær kreativ og få en Michelin-stjerne i dit eget køkken
Michelinstjernerne dalede ned over danske gourmet-kokke, men du kan blive en stjerne i dit eget køkkenLæs mere - Nyhed
Vær kreativ og få en Michelin-stjerne i dit eget køkken
Danske gourmet-kokke blev endnu engang tilgodeset, da Michelinstjernerne blev uddelt i mandags. Du kan også blive en stjerne i dit eget køkken!Læs mere
Om forfatteren
Anmeldelser
Anmeldelse af: Kokken der holdt op med at rødme af Martin Kongsted
For mange kokke. Martin Kongstads roman om restauranternes jagt på michelin-stjerner er til tider både morsom og satirisk, men den er desværre også alt for lang. Martin Kongstad har skrevet en meget o...
Læs mere på Litteratursiden
Weekendavisen, 2018-11-23
Weekendavisen, 2018-11-23Børsen, 2018-11-23
Vurdering: 5/6
Information, 2018-11-30
Information, 2018-11-30Litteratursiden.dk online, 2018-11-28
Litteratursiden.dk online, 2018-11-28Lektørudtalelse
De mange dialoger, mundrappe replikker og det fine sprog, giver bogen et højt tempo og stor energi. Magne lever i overhalingsbanen i jagten på berømmelsen. På mange måder en klassisk historie om en mands forsøg på, at frigøre sig fra sit ophav. Men med scenen sat i restaurationsbranchen, bliver det også en intens litterær smagsoplevelse tilsat intriger, magtkampe, kærlighed, begær og kampen for at skabe det sublime. Velbekomme