Kokken Neel Engholm giver i denne veganske gourmetkogebog opskrifter på omkring 50 ekstravagante grønne retter som f.eks. raw portobellopaté, blå kartoffelsalat og triple chokoladekage
Emneord
veganerretter
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidragsydere
ISBN
9788793575394
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
120 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Vær kreativ og få en Michelin-stjerne i dit eget køkken
Danske gourmet-kokke blev endnu engang tilgodeset, da Michelinstjernerne blev uddelt i mandags. Du kan også blive en stjerne i dit eget køkken!Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Det veganske køkken er overordentlig populært og det, man troede var en modebølge, er nu en livsstil for mange - ikke mindst af miljøhensyn. De sidste år er der kommet mange "grønne" udgivelser. "Plantebaseret gourmet" skiller sig ud ved at tage fat i det sunde grønne som gourmetmad. Engholm har arbejdet i udlandet og er en af Danmarks bedste veganske kokke. Derfor er retterne lige så velsmagende, som bogen er velskrevet og lækker. Gourmetkogebogen er med sit moderne, nordiske og minimalistiske layout og lækre fotos et klokkeklart hit