Ny pinkode

Af Anonym (ikke efterprøvet)
23.12.17
Her kan du finde en vejledning til at ændre din pinkode, hvis du har glemt den eller ønsker at lave en ny. Pinkoden består af fem tal.

Pinkoden skal du bruge, når du låner bøger og materialer samt når du logger på aakb.dk, eReolen, Filmstriben m.m. 

Sådan får du en pinkode

Du kan oprette dig selv som bruger af Aarhus Bibliotekerne, hvis du er fyldt 18 år. Hertil skal du benytte dit NemID. Opret dig som ny bruger 

Du kan også henvende dig personligt på et af vores biblioteker. Du skal medbringe dit sundhedskort suppleret med billedlegitimation. Ved oprettelsen, skal du selv vælge og selv indtaste en pinkode, så kun du kender den.

Hvis du har glemt din pinkode

Det er vigtigt, at du selv husker din pinkode. På bibliotekerne kan vi ikke se din pinkode, da den er krypteret af sikkerhedsgrunde. Skulle det ske, at du glemmer din pinkode, kan du logge dig på www.aakb.dk med dit NemID. Under "Min konto", skal du vælge 'Brugerprofil'. Pinkoden skal bestå af fem tal. Husk at gemme.

Du kan også møde personligt op på dit bibliotek for at få oprettet en ny pinkode. Her skal du selv vælge og selv indtaste koden, så kun du kender den. Husk at medbringe legitimation.

Du kan selv ændre din pinkode

Hvis du er usikker på, om din pinkode er blevet opsnappet af andre, eller hvis du bare gerne vil have en anden, kan du selv ændre koden via vores hjemmeside. Log på aakb.dk og klik på 'Min konto' øverste i højre side. Så kommer du ind på en side med dine personlige oplysninger.

Her kan du redigere din brugerprofil og skifte pinkode.

Tags