Playliste: Psykedelisk Trance

12.04.23
Playlisten er sammensat af den Aarhusbaserede psytrance-musiker Onkel Dunkel i forbindelse med arrangementet "Pionerens Lydunivers : Onkel Dunkel" på Hasle Bibliotek d. 27. april 2023.

Første halvdel er musik som han selv har været meget inspireret af, - det er et lyt værd, fordi det har et tidsløst udtryk, det er eviggyldigt psytrance. Det har ingen referenceramme i tid, og det er derfor dé her numre kan noget helt særligt.

Sidste halvdel af Playlisten opsummerer de tre projekter som har været skelsættende i hans kariere, hvor GOW er starten på opdagelsesrejsen, - lyden er ung, nyskabende og sikker fra start, sagt med hans egne ord. Herefter soloprojektet Onkel Dunkel, som taler for sig selv indenfor den psykedeliske trance, - alle kan høre når det er Monno. Sidst men ikke mindst projektet 'AudioFools' som består af Rølike Jahbo og Onkel Dunkel, - to gamle garvede rotter, som viser de mange lag og nuancer af lyd udi elektronisk musik, som kun kan mestres ved tid og erfaring. Samtidig har projektet en særlig futuristisk lyd som tager fint højde for den tidsalder vi befinder os i.

Du finder playlisten med Psykedelisk Trance på Aarhus Bibliotekernes Spotify