Groovy - Nyt, lækkert musikmagasin på dansk

22.01.19
Musik, vinyl, koncerter samlet i én lækker, nørdet pakke - Ja tak! Kom forbi Dokk1 og hent et gratis eksemplar af det nye musikmagasin Groovy

Groovy er dybdegående artikler, gode billeder, lækkert layout og seriøst nørderi. Genremæssigt favner det bredt - og så er det på dansk og gratis. 

Kommer du jævnligt i musikafdelingen på Dokk1, kan du fremover være heldig at få fingrene i et gratis eksemplar af Groovy. Og hvis du ikke når at få dit eget eksemplar, kan du låne alle gamle numre fra december 2018 og frem. 

Groovy beskriver sig selv som "Danmarks nye musikmagasin, der er skabt ud af kærlighed til god musik af professionelle journalister, fotografer, illustratorer og grafiske designere. Forbilledet er amerikanske magasiner fra 1960erne og 1970erne (...) Groovy skriver om ny og gammel musik. Vi sætter fokus på koncerter på landets spillesteder og musikfestivaler, hvor vores læsere oplever musikken fra pladesamlingen komme til live. Vi kommer bredt ud i genrerne og levner også plads til at nørde til bunds i mere obskure emner." 

I decembernummeret kunne du blandt andet læse om modulære synthesizere, Alan Parker, tegneren Gilbert Shelton og Thundercat.

Groovy udkommer 8 gange om året. 

Vil du vide mere? Besøg Groovys hjemmeside og læs blandt andet om manden bag Groovy, Kim Flyvbjerg.

 

Oprindeligt skrevet af Gladsaxe Bibliotekerne.

Materialer