Kamp til stregen af Elle Kennedy

01.08.17
Intens kærlighedsroman med et frækt glimt i øjet og en skøn humor. Den perfekte bog at putte sig med i weekenden.

Elle Kennedy har skrevet bestsellerserien ’Off-Campus’, hvor ’Kamp til stregen’ er fjerde selvstændige del. Jeg har endnu de tre første bøger i serien til gode, men havde absolut ingen problemer med at sætte mig ind i handlingen i seriens fjerde del. Elle Kennedy er en af de absolut bedst sælgende forfattere i New Adult genren, hvilket virker indlysende efter at have afsluttet ’Kamp til stregen’. Kennedys karakterer er tiltrækkende, hotte og kærlighedshungrende unge kvinder og mænd i deres bedste alder i tyverne. Men under overfladen er ingen helt så smukke, som de fremstår udadtil, forstået på den måde, at alle har noget med i bagagen, der gør dem til særlige individer, man kommer til at holde af, og ikke dårligt karikerede persontegninger på det perfekte billede af succes. Stor cadeau til forfatteren for det.

Og netop derfor kom jeg til at holde så uendeligt meget af Sabrina og Tucker og deres hjerteskærende historie, som bed sig hårdt fast i mit hjerte. Tucker, der med sin stjernestatus som ishockeyspiller og sit flotte ydre kan vælge og vrage mellem alle de piger han vil, falder i stedet med et brag for den utilnærmelige Sabrina. Med alle odds imod sig kæmper hun hårdt for at komme ind på jurastudiet, og drenge er slet ikke noget, hun har tid til. Men kampen mod Tucker taber hun noget så eftertrykkeligt. For første gang, siden Sabrina var lille, føler hun sig lykkelig. Deres forhold bliver aldrig officielt, og en dag river virkeligheden gulvtæppet væk under dem. De må nu tage den sværeste beslutning nogensinde, et valg der vil forandre dem for altid.

’Kamp til stregen’ er en virkelig suveræn bog, hvis du er vild med en kærlighedsroman, der tager fat i livets smertelige sider. Humoren er virkelig genial. Utroligt som man det ene øjeblik kan skraldgrine for det næste at sidde med tårerne løbende ned ad kinderne. En klokkeklar anbefaling af Elle Kennedy.

Anmeldt af Pia Bechmann, Aalborg Bibliotekerne

Materialer