Styrk de sunde vaner med PressReader

02.03.22
Nytårsforsæt eller ej, er der mange gode grunde til at skrue op for de sunde vaner. Der er god inspiration at hente i PressReaders mange livsstilsmagasiner.

Med biblioteketernes adgang til PressReader kan du nemt og hurtigt få fingrene i digitale magasiner og aviser, direkte på din skærm.

Her finder du indbydende magasiner om bl.a. livsstil, sundhed, sport og udendørsliv, og uanset om du allerede er 'fit for fight' eller blot har planer om en lidt sundere livsstil, er det nemt at lade sig inspirere.

PressReader tilbyder læsestof på mere end 60 forskellige sprog, og du kan tilgå lige netop dine yndlingsemner både på din pc og via appen 'Pressreader'. Alt du har brug for er dit bibliotekslogin.

I kategorierne 'Health & Fitness', 'Sports' og 'Outdoors' finder du emner som skisport, løb, yoga, vandreruter, cykling, ernæring og grønne opskrifter. Eller læn dig tilbage og nyd mentalt godt af de visuelt smukke naturartikler og find inspiration til nye aktiviteter i verdens fjerneste afkroge.

Vi har håndplukket et udvalg, som du præsenteres for herunder.

Klik og læs løs.

Foto: Pressreader

Frihed omkring mad og en vægt i balance

Ønsker du et mere frit forhold til mad, hvor du ikke skal styre og kontrollere hvad og hvor meget, du spiser? Samtidig med at din vægt kommer i balance?
Hør Jytte Reuss fortælle om at spise ud fra kroppens behov på Risskov Bibliotek den 24. marts kl 17.00-18.30. Jytte er holistisk ernæringsekspert og sygeplejerske på Aarhus Universitetshospital.

Tilmeld dig her.

Læs mere om arrangementet her.

Materialer