Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – julefilm for de store børn

Claus Bjerre, der har stået bag seks Far til Fire-film, har denne gang kastet sig over julefilms genren. Dagens anbealing er Malous jul (2020)
Malou, en utilpasset teenager, har været gennem mange plejefamilier. Og nu er det ved at være kritisk. Sidste chance er Bibi og Leif på den lille ø Lunø. De har en juletræsplantage og elsker alt ved julen (hele året rundt). Malou hader både øen og julen.

Tingende bliver ikke lettere, da Malou opdager den hidsige gårdnisse Nils. Nils vil bare at alt bliver som det plejer. Malou og Nils finder fælles fodslag i ønsket om at få Malou væk fra øen. Så de må i gang med at lave så meget ballade, Malou kan blive sendt væk fra Øen.
Fin lille julefilm får de lidt større børn. Lars Ranthe spiller Nissen Nils.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredagsanbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer