Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film – opfølgning til en juleklassiker

I julen 1982 udsendte engelske Channel 4 tegnefilmen Snemanden, baseret på Raymond Briggs elskede billedbog. Det blev en meget populær juleklassiker, som også har være vist på dansk tv flere gange. Ved 30-års jubilæet af den først visning lavede Channel 4 en opfølger, dagens anbefaling Snemanden og snehunden (2012). Som den først film er den på 25 min. og uden tale. Men fyld af skøn musik og dejlig animation.

Som i den første film bygger en dreng en snemand i sin baghave. Men fordi han lige har mistet sin hund (og en ny hund, er det eneste ønske han har til jul) bruger han den sidste sne til at bygge en snehund. Ved midnat sker miraklet og både snemanden og snehunden bliver vakt til live. Nu tager den lille gruppe på eventyr, flyver til snemandstræf og møder julemanden.
Et dejligt lille juleeventyr.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer