Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – alvorlig dansefilm

Dagens anbefaling er en sjældenhed – en georgiske/svensk film. Levan Akin lever i Sverige, men tager fat om Georgiens hyper maskuline og traditionelle dansekultur i I morgen danser vi (2019)

Merab er talentfuld danser, der kæmper for at få plads i det nationale georgiske danseensemble. Pladsen skal hjælpe ham ud af den fattige og håbløse tilværelse han ellers lever i. Men dansedrømmen trues, da Merab får en rival i den selvsikre og dygtige Irakli. Irakli er ikke bare en bedre danser end Merab, de tiltrækkes også af hinanden. Men homoseksuel kærlighed er slet ikke acceptabelt i et konservativt samfund med en rigid dansetradition.
Smuk, smuk film, med et stærkt budskab.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredagsanbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

 

Materialer