To børn og tekst ebøger og lydbøger

eReolen GO til børnene – også i ferien

26.07.22
Børn kan læse og lytte til digitale bøger via biblioteket.

Til børn i skolealderen er der en særlig hjemmeside og app: eReolen GO. Her formidles massevis af læseinspiration til børnene også direkte fra barn til barn. Læg mærke til videoformidlingen: ”Suget ind” lavet af børn til børn, de er både sjove og oplysende.

For at bruge eReolen Go skal du være oprettet som bruger ved Aarhus Bibliotekerne eller have et unilogin fra en folkeskole i Aarhus. For at få oprettet dit barn som bruger af Aarhus Bibliotekerne, skal du udfylde en indmeldelsesblanket og aflevere den på biblioteket, hvor personalet kan oprette barnet som låner. https://www.aakb.dk/sites/www.aakb.dk/files/files/news/gsorder-1112_indmelelsesblanket_dk-webt_0.pdf

Login på eReolen GO:

Der er to metoder til at logge ind på eReolen GO: med Unilogin eller Bibliotekslogin med cpr. nr. og den pinkode på 5 tal I har valgt.

Inspiration til eReolen GO:

Link til sæson 2 af Suget ind: https://youtube.com/playlist?list=PLVZ7aQ62UmPJ7p9lretnvXl4zIzq3EYH5

Find inspiration til hvad du kan finde på eReolen Go på Aarhus Bibliotekerne hjemmeside: https://www.aakb.dk/tags/ereolen-go

Gå direkte til eReolen GO’s hjemmeside: https://ereolengo.dk/

Du kan også finde eReolen GO inspiration på Facebook og Instagram

OBS eReolen Go har en app både til IOS og Android. Du skal bruge appen hvis du vil kunne læse og lytte til dine bøger offline.

Læsebingo

Hvis I læser meget med jeres børn, hvorfor så ikke lave en lille konkurrence ud af det? Vi har lavet en sjov læsebingo-plade til børn, som du kan printe ud og sætte på køleskabet. Så kan I sætte et kryds sammen, når en udfordring er gennemført og måske man kan sætte en stor is på højkant, hvis man får fuld plade? Hent eReolens læsebingo HER.