Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:45
Pris
50 kr.
Sted
Dokk1
Sted / Rum
Lille sal
Arrangører
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Musik

Taylor Swift – Good ideas and powermoves

26.06.24
Kom på en rejse gennem Taylor Swifts diskografi med Taylor Swift-ekspert Bjørn Zäll. Vi hører hits, laver venindearmbånd og danser til et supercut af Taylors bedste dansetracks

Vi kan ikke komme udenom, at Taylor Swift er hoppet over Danmark på sin verdensturné… Det skal dog ikke forhindre os i at fejre hendes diskografi og finde sammen i dans! 

Uanset om du er SUPERFAN eller ej, om du har billetter til koncerterne i Hamborg eller (og?) Stockholm eller ej, så kan du komme og shake it off på Dokk1, når vi kombinerer musikforedrag med dansefest.

Vi sørger også for, at der er perler og snor, så du kan lave dit helt eget venindearmbånd, mens du lytter.

Om Bjørn

Udover at være indfødt aarhusianer og Taylor Swift fan siden Fearless (2008), er Bjørn Zäll måske bedst kendt som podcastvært på programmet ”Indbegrebet af…” – hvor musikhistoriens største navne koges ned til deres essens.

Blandt venner er Bjørn kendt som en partystarter og en kompetent DJ. Bjørn er altså mere end kvalificeret til at tage dig på en magisk en rejse gennem Taylors univers.  

Program 

  • 17:00 – Foredrag og musiklyt v. Bjørn Zäll. Vi laver venindearmbånd, mens vi lytter.
  • 18:00 – Kort pause mens vi fjerner stolene i lille sal (caféen er åben til 19).
  • 18:15 – 18.45: Taylor DANSEFEST i lille sal. Vi dæmper belysningen og går amok til et supercut af Taylors bedste dansehits. Taylor-visuals inkluderet.