- Bog
Kål, kartofler og en kold kellerbier : rejsen til det gode tyske måltid
Af Christian Andersen (f. 1964-08-09), Torben Kitaj (2022)
Gastronomisk rejsefører til Tyskland med opskrifter på tysk mad samt anbefalinger til øl. Henvender sig til mad- og ølentusiaster med interesse for Tyskland
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.10241
Bidragsydere
Beskrivelse
Indhold: Den tyske Østersøkyst ; Rostock-Berlin ; Berlin ; Nach Süden ; Bayern ; Alperne og Baden-Württemberg ; Rheinland-Pfalz ; Nordrhein-Westphalen ; Den tyske hede ; Hamburg og Nordtyskland
ISBN
9788793951624
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2022)
Omfang
169 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Forfatterne ønsker at give det tyske køkken en oprejsning, og det er de utvivlsomt lykkedes med. De mange beretninger, lokale forslag til hoteller og seværdigheder, historier om maden og øllet samt appetitvækkende gode opskrifter vækker lysten til hurtigt at komme afsted til Tyskland. Bogen byder på spændende overblik samt indblik i de regionale forskelle og det tyske køkken. En inspirerende rejseguide og spændende gastronomisk rejsefører til Tyskland