Mangler du et godt spil til de kolde vinterdage, så prøv STRAY!

Du spiller en kat som tager et uheldigt spring, falder dybt ned og havner i en ukendt cyberpunkby uden mennesker.

Du er blevet væk fra din flok og prøver at finde tilbage til overfladen gennem den fremmede dystopiske by. Byen har et post apokalyptisk præg.

Undervejs skal du løse forskellige puzzles og undgå byens farlige væsener de såkaldte Zuks. Du møder også den kunstige intelligens B12 som bliver din ven. I byen er der flere robotter der giver dig små opgaver at løse. Nogle robotter vil gerne blive i byen mens andre gerne vil slippe væk, hvilket du kan hjælpe dem med. Robotterne har indrettet et samfund med forskellige samfundslag og miljøbeskrivelsen af disse er ret genkendelig.

Spillet veksler mellem at snige, kæmpe og finde ting som du skal bruge for at komme videre. Nogle af de mere farefulde opgaver er, når du skal hjælpe B12 med at finde minder. B12s minder er relateret til byens historie. 

Cyberpunk byen er imponerende flot lavet og med en fin detaljegrad. ”Hovedpersonen” er meget livagtig og nuttet. Det er ikke en menneskeliggjort kat. Katten har sine naturlige styrker og begrænsninger. Bevægelserne er meget naturlige og smidige og undervejs på rejsen er der god mulighed for at spinde, miauw og få en tiltrængt lur. 

STRAY er et af årets spiloverraskelser i Adventure/platformsgenren. Det er et sjovt spil og er bestemt ikke kun for katteelskere.

Tags
Materialer