Sommerserier

Sommeren er over os, og det er på tide at finde de store læsebriller frem.

Min læsefrekvens peaker uden tvivl i sommerferien. Det er her, jeg får mod på at læse de lidt mere ambitiøse bøger, som fx er virkelig lange. Eller lidt svære. Det er også i sommerferien, jeg tør kaste mig over hele serier. Hverdagen er ikke altid til serier, for man er ligesom altid bagud. Men i sommerferien kan jeg virkelig nyde at kaste mig over en historie, som ikke stopper. 

Mod på en lang serie?

Hvis du har det på samme måde som mig - eller hvis du bare er typen, der altid har mod på lange serier (og kommer igennem dem!), så har du meget godt i vente. I sommerperioden sætter vi nemlig fokus på serier for både voksne, børn og unge. Vi vil derfor meget gerne præsentere dig for lange serier og korte serier, faglitterære og skønlitterære serier, lydbogsserier og e-bogsserier, danske serier og udenlandske serier, sjove, rørende, historiske og spændende serier. Og også nogle af de bøger, som de bedste tv-serier er baseret på. 

Nyhedsbrev fra eReolen

På eReolen.dk kan du også glæde dig til at læse krimiforfatter Lotte Petris artikel om, hvordan det er at skrive serier. Og så er der selvfølgelig også alt det andet ... Interviews med oversættere og lydbogsindlæsere, "noget der ligner"-lister, forfatterportrætter, læsebingo til børnene og meget mere. Hvis du vil være helt sikker på ikke at gå glip af noget, så tilmeld dig eReolens nyhedsbrev via eReolens hjemmeside under "Min side" eller følg eREolen på Facebook. 

Den første i serien

Du kan finde en masse gode anbefalinger til sommerserier (den første i serien) herunder.

 

God sommer fra eReolen!

Oprindeligt skrevet af Emma/eReolen.