garn på fire garnnøgler på et bord

Håndarbejde hitter

28.04.20
For tiden lader det til, at mange af os kaster os over håndarbejdet.

Det fleste der strikker, hækler og syer ved det allerede: Håndarbejde er sundt!

Det kan hjælpe på både et uroligt sind og ømme fingre at beskæftige sig med håndarbejde. Man er på én gang kreativ og fuldstændig optaget af ofte at lave de samme bevægelser igen og igen og igen. Og det har bevist sig at være utrolig meditativt - forudsat selvfølgelig at garnet ikke slår knuder eller på anden vis driller og forstyrre det sunde flow, vi leder efter.

På en del af bibliotekerne i Aarhus er der normalvis mulighed for at mødes med andre og dyrke sit håndarbejde. Så kan man samtidig få sig en sludder og hjælp, hvis garnet slår knuder.

Lige nu kan vi jo ikke samlet på bibliotekerne, men rigtig mange af vores strikkeklubber har også grupper på facebook, så der kan du tage forskud på glæderne. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med et håndarbejdsfællesskab, men ikke lige ved, hvordan du skal opstøve facebookgruppen, så send en mail til hokar@aarhus.dk og fortæl hvilket område, du er interesseret i at fællesstrikke i, så prøver vi at sætte dig i forbindelse med den rigtige facebookgruppe <3

Materialer