Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Irsk humor til Skt. Patricks dag

Sergent Gerry Boyle er betjent en lille by i vest Irland. Han har en konfronterende personlighed, en undergravende sans for humor, en døende mor han elsker og han hengiver sig regelmæssigt til alkohol, narkotika, og prostituerede under tjenesten. Men han har også en meget streng etisk kodeks og absolut ingen interesse overhovedet i den internationale kokainsmuglings ring, FBI agent Wendell Everett påstår vil til, at bruge hans by som transporthavn.

Brendan Gleeson og Don Cheadle spiller det umage markerpar i John Michael McDonagh The Guard fra 2011. En action-komedie med sprælsk irsk humor.

The Guard (2011) - Movie Trailer - HD

Se filmen på filmstriben

 

D. 10. januar ​åbnede Filmstribens nye hjemmeside officielt fjernleje.filmstriben.dk.

Der er også en ny  iOS app "Filmstriben Next". De gamle apps "Filmstriben I lænestolen" og "Filmstriben På biblioteket" virke ikke efter den 10. januar (en infotekst i de gamle apps vil henvise til den nye app).

Filmstriben understøttes på nuværende tidspunkt ikke på Android-platforme, men DBC forventer i slutningen af april at lancere en Android-app med bl.a. Chromecast-funktionalitet, samtidig med at Airplay tilføjes i iOS-appen.
Samtidig forventes en ny HTML5-baseret web-player lanceret til erstatning af Silverlight-playeren, hvilket vil gøre det muligt at benytte Filmstriben i alle browsere.

 

Materialer