Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – en lille løgn giver store (jule)problemer

Dagens anbefaling er en britisk komedie, som har inspireret 2 efterfølgere og en Musical, der stadig opføres i England. Debbie Isitts Showtime ved juletid! (2009)

Paul Madden er en udbrændt skolelærer. Hvert år til jul kæmpe hans folkeskole med en privatskole, i samme by, om at opsætte det bedste krybbespil og få 5stjerner i avisen. Pauls skole bliver altid nummer 2.
I år har Pauls inspektør ansat en lærerassistent til at hjælpe ham med showet. Mr. Poppy virker dog mere som et barn mere Paul skal tage sig af. I desperation komme Paul til at fortælle en (lille) løgn, om en hollywoodproducer der er interesseret i den musical hans klasse skal opsætte og børnene, der optræder i den. Og med Mr. Poppys hjælp har rygtet snart spredt sig i hele byen.
Nu er gode råd dyre, for hvordan får man Hollywoods opmærksomhed, fra en lille by i Coventry, i Midtengland.
Martin Freeman spiller hovedrollen som Paul, i den lille, sjove julefilm for hele familien. Yderst charmede soundtrack og børneskuespiller.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film