Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – baseret på Nick Hornby

Der er efterhånden en god mængde film lavet på baggrund af en Nick Hornby roman (på filmstriben findes også About a boy og A long way down). Den seneste i rækken er Bare Juliet fra 2018. 
Engelske Annie og Duncan lever i et kedeligt og utilfredsstillende forhold. Duncan er besat af den amerikanske musiker Tucker Crowe, der sidst udgave musik for 25 år siden. En dag modtager de en akustisk demoversion af Tuckers største hit. I vrede over hendes kærestes besættelse af Tucker og af frygt for at have spildt sit liv, skriver Annie en skrap anmeldes af demoen. En anmeldes der får Tucker til at kontakte hende. Et møde, der udvikler sig, da Tucker pludselig ankommer i England.
En charmerende romantisk-komedie, fuld af bid og humor. Ethan Hawke er perfekt i rollen som den verdensfjerne indie-musiker, mens Rose Byrne og Chris O’Dowd også gøre det godt som Annie og Duncan.

Se en trailer til filmen

Se filmen på Filmstriben

 

Følg bibliotekar Mette Kirkegaard Jensens anbefalinger af film og få en advis på "Min konto", når der er nyt. Det er en del af de nye muligheder der er kommet på aakb.dk, læs mere om det her.

Materialer