IRIS retro

IRIS RETRO er en selvforklarende, interaktiv installation med kommunikationsteknologi, som tilbyder et ikke-lineært perspektiv på den teknologiske udvikling.

I IRIS labbet arbejder vi med at skabe en slags wall of tech, hvor du ikke skal producere eller indgå i en læringssituation, men derimod opleve og grine, pille og dimse med fysisk kommunikationsteknologi.

Installationen er et fysisk, taktilt og håndgribeligt pauserum, som kommer til at indgå i brugen af IRIS labbet som et fysisk perspektiv, der kan inddrages når der tales om teknologiforståelse, - dannelse og -historie. Eller blot som et safe space når de digitale værktøjer bliver for uhåndgribelige.

Installationen kan både fungere som tidsmaskine og som manifestation af de teknologiske skuldre, moderne digitale værktøjer står på. Og det er sådan IRIS RETRO skal forståes: som en kærlig hilsen teknologierne imellem.

Kontakt

Marie Ravn
Kreativ biblioteksformidler på Dokk1
rmap@aarhus.dk

Vil du vide mere om vores arbejde med IRIS Retro, eller har du spørgsmål til installationen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har gode ideer til videreudvikling og nye prototyper.

 

                                                     TILBAGE TIL IRIS