Personbil

TURteori.dk - Kørekort til personbil

Adgang
Hjemmefra
Med TURteori.dk giver Aarhus Kommunes Biblioteker dig adgang til en række online kurser indenfor transportområdet og teori til kørekort.

TUR Forlag har udviklet kurser til alle former for kørekort og har konverteret deres CD-rom’er til online udgave. Med TURteoris online kurser får du al den nødvendige viden om teori til kørekort. Kurserne er bygget op efter Rigspolitiets undervisningsplan og indeholder prøver og tests i det teoretiske stof, så du ved, hvornår du er klar til at bestå din teoriprøve. Du kan bruge kurserne hjemmefra via din pinkode og login til biblioteket.

Sådan gør du:

Første gang du vil tage et kursus, skal du oprette en brugerprofil med mailadresse og password. Husk dit password, for det skal du bruge, hvis du holder pause og genoptager kurset senere. Du kan logge ind så ofte, der er behov for. Du behøver kun at oprettet én profil, selvom du ønsker at anvende flere kurser.

Har du problemer med at se kurset efter at du har lånt det?

Benyt denne metode:
1. Lån materialet fra bibliotekets hjemmeside. Her opretter man en bruger eller logger ind med en eksisterende bruger profil. Nu er materialet udlånt.
2. Se og brug materialet: Gå til turteori.dk og log ind med den brugerprofil du benyttede i trin 1 til udlån.

3. Hvis du stadig har problemer med at bruge det kursus du har lånt, så prøv at bruge en anden browser.