Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Kortfilms thriller

Hver måned stille Filmstriben en film ”gratis” (dvs. for 0 point) til rådighed for brugerne.
August måneds film er den danske kortfilm Uro (2016) og er dagens anbefaling.

Jacob Tschernias har lavet en psykologisk thriller på 30 min. Og blandt de medvirkende finder vi bl.a. Alba August, Alex Høgh Andersen og Troels Lyby.
16-årige Elise er alene, da der sker en ulykke på vejen udenfor. En ung mand falder på sin knallert og han er omringet af tre unge fyre. En af dem ser op på Elise, der står i vinduet og kigger på dem.
Kort efter ringer det på dørtelefonen. Det er ham, som gerne vil låne en telefon til at ringe efter hjælp. Elise lukker ham ind. Hun synes måske han er en smule spændende. Men mens han ringer, dukker endnu en af fyre op. Og et magtspil mellem de 3 går i gang.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film