Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Koldt gys til en varm sommer

Nogen ser en lang sommerferie foran sig, så dagens anbefaling bliver en dansk gyser, om en ferie i Sverige. Carsten Myllerup har instrueret ungdomsgyseren Midsommer (2003)

En gruppe venner drager til Sverige for at fejer midsommer på en ødegård. Med i gruppen er Christian, som ikke er blevet student sammen med de andre. Christians søster Sofie begik selvmord kort før studenterek-samen.
Nu vil han forsøge at glemme og feste med vennerne. Han finder sammen med Sofies bedste veninde, den smukke Trine. Men han fornemmer også at Sofie forsøger at kontakte ham og fortælle ham noget. Men er det Sofie og skal sandheden om selvmordet findes i de mørke svenske skove? 
Ingen tror på Christian. Men uhyggen stiger og spørgsmålene bliver flere og flere.

Kristian Leth, som nu er mere kendt som forfatter, komponist og sanger, spiller sin eneste hovedrolle som Christian. Laura Christensen Jon Lange, Tuva Novotny og Per Oscarsson medvirker også. Et godt gys, til starten af lang og (forhåbentligt) varm sommer.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

 

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer