Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – et Cirkus eventyr

Som afslutning på efterårsferien bliver dagens anbefaling en dansk danske børne- og familiefilm alle kan se sammen, Sikke et Cirkus (2017). Filmen er fyldt med de kendte figurer fra DR Ramasjangs som Hr. Skæg, Onkel Reje, Rosa Fra Rouladegade, Motor Mille og Bamse. Og bygger på DR’s mangeårige sommerforestilling Cirkus Summarum..

Ramona elsker sit liv i Cirkus både i og uden for manegen og ikke mindst de mange medlemmer af hendes store cirkus familie. Hendes far er cirkusdirektøren. Han er blevet bange for at blive overhalet af det konkurrerende Cirkus Suverænum. Da der begynder at ske en masse mystiske ting uden forklaring, bliver Ramona klar over, at nogen holder øje med hende. Med hjælp fra alle sine venner må hun komme til bunds i mysteriet.
Filmen er instrueret af Lotte Svendsen og fungere især pga. de kendte Ramasjang figure.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer