Når din interesseperiode udløber, bliver din reservering helt automatisk slettet.

Systemet er sat op, så din interesseperiode er seks måneder og efter de seks måneder, bliver din reservering automatisk slettet.

Du kan ændre interesseperioden

Hvis du reserverer en meget populær titel, som mange andre står i kø til, er det en god idé at holde øje med interesseperioden ikke bliver overskredet, og reserveringen bliver slettet.

Hvis du derimod skal på ferie og reserverer en rejseguide og kun er interesseret i bogen indtil din afrejsedato, kan du vælge en interesseperiode, som svarer til dit behov. Hermed undgår du, at bogen bliver taget fra til dig og du modtager en reserveringsmeddelelse på noget, du ikke længere er interesseret i.

Når du skal ændre en interesseperiode, skal du logge ind på aakb.dk med dit lånerkortnummer / cpr-nummer og din pinkode. Klik på "Min konto" og derefter "Reserveringer". Markér den eller de titler, du vil ændre interesseperiode på med et flueben. Klik på "Opdatér valgte reserveringer". Vælg enten 1,2 3,6 eller 12 måneder i dropdown-menuen "Vælg interesseperiode". Bekræft valget ved klik på "Opdatér reserveringer". 

Hvis du har behov for en interesseperiode ud over 12 måneder, skal du kontakte dit bibliotek.

Aarhus Kommunes Biblioteker - Hack Kampmanns Plads 2 - 8000 Aarhus C - Telefon: 8940 9200 - post@aakb.dk