LitteraturStedet

Litteraturstedet en én af Aarhus Bibliotekernes kulturscener. Litteraturstedet ligger i Åby og her lægger vi scene til små som store litterære indslag. Fra det skæve, kantede og specielle til de store navne, nye tendenser og bestsellere.

Arrangørerne er bibliotekets litteraturformidlere, men også gode partnere, studerende, kunstnere, forskere og andre med interesse for litteraturen. Og ja, selvfølgelig også praktikanter, der vil prøve kræfter med formidling af litteratur.

LitteraturStedet indeholder et møbel designet af arkitekt Gitte Schelde i 2011. Der er tale om et formidlingsmøbel, hvor skønlitteraturen er i centrum. Selve møblet er organisk i sin form og kan rumme 450 titler, en storskærm, en mindre formidlingsskærm, en scene samt tre små farvede wunderkamre. Her formidles alt fra skønlitterære bøger til kunstartefakter og tendens litteratur.

Vil du gerne bruge LitteraturStedet til din næste bogreception, til et oplæg om ny dansk poesi, en åben læsekreds eller noget helt fjerde, så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt LitteraturStedets tovholder Anja Nalholm Nielsen på mail anjan@aarhus.dk