En selvlært surdejsbager med eget mikrobageri i baghaven forklarer ret simpelt, hvordan du selv kommer igang med surdej og bagning. Nybegyndere kan stige på her
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.12
Bidragsydere
Beskrivelse
Indhold: Fra musiker til kok til filmarbejder til bager ; Hvad det indebærer at lære et håndværk ; Tre ingredienser - mel, vand og salt ; Hurtigt overblik (Surdejen ; Brødet) ; Fordybelse (Surdejen ; Brøddejen) ; Opskrifter (Brød med ekstra ingredienser ; Grove brød ; Brød i form ; Boller og andre brød ; Surdejsbrød til mad)
ISBN
9788740077414
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2022)
Omfang
183 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen er meget let tilgængelig med en frisk tone og flotte fotos. Spændende at lære, hvordan du med "baker's percentage" kan udvikle dine egne opskrifter