Man skal ikke snydes for julens traditionelle småkager, fastelavnsbollerne eller tarteletterne, selv om man ikke tåler gluten. Bogens opskrifter på kager og brød til højtiderne og de fire årstider kan bruges af alle med lidt erfaring i glutenfri bagning
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.14
Bidragsydere
Beskrivelse
Indhold: Forår (Langtidshævet groft solsikkebrød ; Softkernebrød ; Franskbrød i form ; Tarteletskaller ; Hindbærsnitter ; Rabarberkage ; Hveder) ; Sommer (Hvidløgsflutes ; Focaccia ; Snobrød ; Pølsebrød ; Kammerjunkere ; Koldskålscrunch ; Jordbærtærte) ; Efterår (Æblemuffins ; Pærekage ; Bløde efterårsboller ; Sprøde vaniljevafler ; Klamme fingre ; Marengsspøgelser ; Græskarkage) ; Vinter (Æbleskiver ; Honningkage med smørcreme ; Brunkager ; Pebernødder ; Vaniljekranse ; Norske klejner med citronglasur ; Gammeldags fastelavnsboller ; Fastelavnsboller med nougat- og hindbærskum)
ISBN
9788793927933
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
105 sider
Forlag
Forfatterskabet.dk
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Dejligt indbydende og overskuelig bagebog, der nok skal blive flittigt brugt i de mange hjem, hvor man af forskellige helbredsårsager ønsker at bage glutenfrit. Forsidens foto af tarteletskaller med lidt grønt tiltrækker blikket, men signalerer mere mad end sødt bagværk, som fylder størstedelen af bogen