Serie
Lille bog om rabarbers historie, dyrkning og anvendelse. Med 28 opskrifter
Henter beholdningsoplysninger
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
63.54
Bidragsydere
Beskrivelse
Indhold: Smagen af forår ; Barndommens rabarber ; Rabarberplantens historie ; Rabarber som spiseplante ; Rabarberplantens botanik ; Rabarbersorter ; Dyrkning ; Årets gang ; Høst, drivning og opbevaring ; Opskrifter (Hovedretter ; Desserter ; Drikke ; Syltning ; Tilbehør)
ISBN
9788793159860
Udgave
1. udgave (pocketudgave), 1. oplag (2023)
Omfang
92 sider
Forlag
Koustrup
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Spis efter sæsonen: Sommer
Rabarber, jordbær og nye kartofler. Juni og juli bugner med frugt og grønt i sæson. Find inspiration til sommerens madlavning.Læs mere